5 1

Korsett Golden Pirate (M)

149.00 kr
8021
(1 recensioner)

Vit sidenkorsett med piratmönster

I lager   Leveranstid: 1-2 dagar

Korsett Golden Pirate

Vit tunn sidenkorsett med guldfärgat piratmönster på framsidan samt silverfärgade prickar. Korsetten har planchettknäppning framtill och knytning i ryggen med de vita matchande sidenbanden. Runt om korsetten finns metallspiralfjädrar för bättre hållning och som ger en snyggare form när man använder den. Till korsetten ingår fyra justerbara och avtagbara strumpeband samt ett par matchande stringtrosor.

 

Våra produkter är tillverkad av högkvalitativa material som lätt kan sträckas. Se även följande instruktioner hur du mäter storlek.

Storlek Midja (cm)
M 66 - 73
L 73 - 81
XL 81 - 88

 

Hur man mäter:
Byst
Mät under armarna, runt den största delen av din byst.
Midja
Mät runt den smalaste delen av din midja
Höfter
Mät runt den största delen av dina höfter.

Mellan två storlekar?
På korsetter kan man säga att det är midjan som är den "stora" avgörande faktorn på vilken storlek man skall välja. Oftast är det personens smak och tycke som också avgör storleksvalet.

Vill man ha en stor öppning i ryggen och kunna dra åt den rejält så skall man välja den mindre storleken, vill man däremot att den sitter mer "löst" och ha en mindre öppning i ryggen väljer man den större storleken.

Tänk även på att måttabellen är endast en fingervisning och kan användas för att finna den storleken som passar just dig
Tipsa

Egenskaper

Färg
Mönstrat
Färg
Vit
Storlek
M


0
0

Recensioner

Stefan Vukovic

Super fin och snygg för det priset!

2017-07-29

Skriv en recension om produkten

Betyg: