5 2

Korsett Timea (S)

249.00 kr
8337
(2 recensioner)

Svart snygg goth korsett

I lager   Leveranstid: 1-2 dagar

Korsett Timea

Svart burlesquekorsett i goth stil med axelremmar som för ovanlighetens skull avslutas med breda satinband som knyts i nacken med vacker rosett. Korsetten i sig är lite annorlunda när man jämför med mångra andra korsetter, eftersom den ser mer ut som en topp än en korsett.

Korsetten är i lite stretchigare fusklädermaterial och har tunna metallspiralfjädrar och metallskenor runt om samt en dragkedja på framsidan försvinner in i det vackra mönstret. På baksidan knyts dessutom med svarta satinband i ryggen så att du själv justerar korsetten utefter dig själv.

Korsettens vackra utseende gör att man kan använda den till vardags eller varför helt enkelt inte på någon tillställning. Snygg även som topp till en kjol eller ett par jeans.

Tillverkad av 95 % polyester och 5 % spandex

 

 

Storlek Midja (cm)
S 64
M 69
L 73
XL 79
2XL 884

 

Hur man mäter:
Midja
Mät runt den smalaste delen av din midja

Mellan två storlekar?
På korsetter kan man säga att det är midjan som är den "stora" avgörande faktorn på vilken storlek man skall välja. Oftast är det personens smak och tycke som också avgör storleksvalet.

Vill man ha en stor öppning i ryggen och kunna dra åt den rejält så skall man välja den mindre storleken, vill man däremot att den sitter mer "löst" och ha en mindre öppning i ryggen väljer man den större storleken.

Tänk även på att storleksguiden endast är en fingervisning och kan användas för att finna den storleken som passar just dig.


Specifikationer

 
Tipsa

Egenskaper

Färg
Svart
Storlek
S


0
0

Recensioner

Adam Hedbom

Väldigt fin korsett på alla sätt. Bra passform.

2017-10-15
Maria Björkqvist

Super fin korsett. Bra passform. Storleken stämmer överens med verkligheten. Supernöjd.

2017-08-17

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också