Svart överbystkorsett - Fynd (3XL)

379.00 kr
519.00 kr
8097

Överbyst korsett anpassad för att dra in midjan

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Svart överbystkorsett

Svarta överbystkorsett med 12 metallspiralfjädrar och metallskenor. Planchettknäppning fram och kraftig snörning bak. Passar perfekt till midjeträning, waist training, shaper eller till vardags.

Material: 90% polyester, 5% bomull och 10% elastan

FYNDVARA!

OBS! Säljs tillfälligt i butiken då detta är en tidigare icke godkänd retur från kund pga. att korsetten har djurhår både på insidan och utsidan. Detta gör att vi inte kan sälja den till ordinarie pris och samtidigt är det viktigt att en allergiker uppmärksammar denna informationen. Även om man tvättar den är risken stor för att allergenerna inte försvinner då de krupit in i tyget på vissa ställen.

På efterföljande bilder syns djurhåren

INGEN BYTES- ELLER REKLAMATIONSRÄTT finns gällande djurhåren, därav det kraftigt reducerade priset. Trots detta så är det absolut inget fel på den och påverkar vare sig dess användning eller utseende men vi kan inte sälja dom till ordinarie pris. 

 

Storlek Midja (cm) Höfter (cm) Längd fram (cm) Längd sidan (cm) Längd bak (cm)
3XL 84 - 89 109 - 114 45 43  45,5 

Hur man mäter:
Midja
Mät runt den smalaste delen av din midja

Höfter
Mät runt den största delen av dina höfter.

Tänk på att storleksguiden endast är en fingervisning om vilken storlek som passar just dig.

 
Midjeträning?
Vid midjeträning skall du helst välja en korsett som är ca 5-7 cm mindre än ditt midjemått. Midjemåttet får du fram med att måtta ca 1 cm ovanför naveln där midjan är som smalast.
 
Mellan två storlekar?
På korsetter kan man säga att det är midjan som är den "stora" avgörande faktorn på vilken storlek man skall välja. Oftast är det personens smak och tycke som också avgör storleksvalet.

Vill man ha en stor öppning i ryggen och kunna dra åt den rejält så skall man välja den mindre storleken, vill man däremot att den sitter mer "löst" och ha en mindre öppning i ryggen väljer man den större storleken.
Tipsa

Egenskaper

Färg
Svart
Modell
Korsett
Storlek
3XL

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: