• 14 dagars bytesrätt

  • Fri Frakt (med DHL) på order över 599:- inom Sverige

Waisttrainer

Visar 23 produkter
-30%

Bodyshaping Kim

Art.no 10643
Bodyshaping Kim
tidigare pris 529 kr/st rea pris 370 kr/st
XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL 
-30%

Waistchaping Tove

Art.no 10626
Waistchaping Tove
tidigare pris 429 kr/st rea pris 300 kr/st
ONE SIZE
-30%

Waisttrainer Reaghan

Art.no 8694
Waisttrainer Reaghan
tidigare pris 429 kr/st rea pris 300 kr/st
M

I denna kategori finner du våra träningskorsetter, gjorda för waist training.

Med tanke på att våra waist trainers är av hög kvalitet så fungerar de alldeles utmärkt att användas på en mer slitsam nivå. De är gjorda utav ett kraftigare material som tål mycket.

En waist trainer är en väldigt bra produkt att använda för att på en gång både gör den din midja smalare samt främjar en hälsosam långsiktig viktnedgång. Dessa typer av shapewear används hela världen över och är kända för sin design. Att de både kan bäras under kläder men även som ett klädesplagg.

 

VAD MENAS MED WAIST TRAINING?
Waist training är en bra metod där du effektivt skulpterar kroppen för en mer definierad figur. Magen och midjan formas med hjälp av slags tryck som uppstår vid användandet av en träningskorsett. Du bör kontrollera både innan men också under användning att du har rätt storlek på din träningskorsett. 


VILKEN STORLEK SKA MAN VÄLJA PÅ KORSETTEN?
Det första du ska göra innan du beställer din waist trainer är att se till så du vet vilken storlek du ska ha. Enklast för dig är att du först mäter din midja (precis under dina nedersta revben), sedan läser du på storlekstabellen som finns under varje produkt vilken som passar just dig bäst. Om dina mått ligger mellan två olika storlekar så rekommenderar vi på Majsans att du väljer den storleken större. Senare fram i skedet kan du börja tänka på att köpa en midjetränare i en  storlek mindre. Ett enkelt knep att gå efter är att när du har din nya wairst trainer så ska den sitta tight när du spänt den på yttersta knäppningen.

Din waist trainer ska kännas ganska tight, men inte så pass tight att den är alltför obekväm eller att du får svårt att andas. Om waisttrainern däremot sitter för löst kommer den inte att fungera lika effektivt och det resultatet du önskar dig kommer inte kunna att uppnås.


Efter detta och du äntligen fått hem din nya träningskorsett så börjar det roliga! Dags att börja med din waist training!

 

SÅ HUR FUNGERAR EN WAIST TRAINER?
Redan när du tar på dig din waist trainer kommer du se skillnad, den ger dig ett intryck av en smalare siluett och mer utav en timglasfigur.

En kontinuerlig användning av en waist trainer har långsiktiga fördelar. Om du har på dig den under en längre tid samt de timmar som rekommendas kommer du kunna se skillnad även när du inte har på dig korsetten.


HUR ANVÄNDER JAG EN WAIST TRAINER?

Första dagen som DU använder din midjetränare rekommenderar vi att du endast har på dig den i 1 timme, så att din kropp får chansen att vänja sig. Sedan allt eftersom dagarna går så uttökar du även tiden du har den på dig. Du kan bära din waist trainer när du känner för det, vare sig det är på jobbet, hemma eller när du tränar. Se bara till att inte ha den alltid, så kroppen får chans att vila.

Tänk så härligt att medan du jobbar så har du din waist trainer på dig och den kommer effektivt att strama åt din midja! 


VILKA FÖRDELAR FINNS DET MED EN WAIST TRAINER?

- Den formar din mage och midja

- Den hjälper dig att skapa en timglasfigur

- Med använding av en waist trainer förbättras din hållning

- Den är bekväm att ha på sig

- Materialet som träningskorsetten har är slittåligt

Genom att surfa på denna sida, godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår personuppgiftspolicy.