Waisttrainer Catalina

(2 recensioner)

Waisttrainer med hyskknäppning och metallspiralfjädrar

rea pris 426 kr/st
tidigare pris 609 kr/st
LagervaraLeveranstid: 1-3 dagar
Waisttrainer Catalina

Waisttrainer Catalina (XS)

426 kr/st

14 dagars bytesrätt

Fri Frakt (med DHL) på order över 599:- inom Sverige

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning


Waisttrainern Catalina är gjord av högsta kvalité och är perfekt att använda för waist training. Den hjälper dig att forma midjan och stödet för nedre delen av magen hjälper till så att du andas rätt, vilket i sin tur kan leda till att waisttrainern motverkar spänningar i rygg och nacke.

 

- 3 raders hyskknäppning framtill för justerbar storlek

- 4 metallspiralfjädrar runtom

- Ger dig rakare kroppshållning

- Trollar bort kärlekshandtag

- Material: 96% bomull och 4% spandex, utsidan är i 100% latex

Egenskaper

Attribut Värde
Färg
Svart
Storlek
XS
Modelltyp
Waisttrainer
Modelltyp
Bodyshaping
Modelltyp
Waistshaping

SKU:

4503

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Jag var skeptiskt till en början, men var ändå villig att ge den en chans. Jisses vilka resultat jag har fått på bara 3 veckor!! Givetvis i kombination med bra kost och träning. Från att nästintill inte få korsetten på sig till att nu vara på det innersta steget utan att den sitter onödigt tajt på 3 veckor. Definitivt ett bra komplement till sin träning om man vill minska midjemåttet. Korsetten kom med posten mindre än ett dygn efter att jag hade beställt den. Jag är helnöjd och skulle aldrig tveka på att rekommendera den till någon!

Jag köpte den här produkten för drygt en månad sen. Frakten var snabb och levererades i tid(inom två dagar). Min strl är xs. Ibörjan trodde jag att den skulle vara för stor men den satt jätte tight vilket är bra för det ska den göra. Den första veckan hade jag svårt att bära den hela tiden då den kändes obehaglig, men nu en månad senare bär jag den nästan 24/7 och det känns knappt att den är på. Den här produkten är helt seriöst ett av det bästa jag använt, man ser Stor skillnad i midjan efter bara två dagar. Helt värt köpet 100% nöjd:)

Andra köpte också