Enkla returer & byten

 

ENKLA RETURER OCH BYTEN - DET SKALL VARA LÄTT ATT HANDLA HOS OSS!

 

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara och ha möjlighet att öppna förpackningen och titta närmare på det du har köpt. Om varan inte är som du föreställt dig har du 14 dagars ånger- och bytesrätt när du handlat hos oss på majsans.se. 

 

Det är viktigt är att varorna kommer tillbaka hela och oanvända, du får INTE plocka bort plomberingar, och etiketter som sitter fast på produkterna. 

 

Det är också viktigt att paketet innehåller en kopia på ordersedel så vi ser vilken order det rör sig om. 

 

 Ni kan läsa mer om ångerrätt på Konsumentverket.

 

Det skall vara enkelt och handla hos oss på majsans.se och de få gånger ni behöver byta något eller vill returnera något så följer ni helt enkelt nedanstående tillvägagångssätt:


Steg 1

Börja med att maila oss på kundservice@majsans.com om att du vill returnera din vara/varor.

 

Steg 2

Tänk på att emballera produkterna väl så att dessa inte förstörs i returhanteringen på vägen tillbaka till oss. Gällande retur av korsetter rekommenderar vi att du använder kartongen som den levererades i.

Glöm inte att skicka med en kopia på ordersedel, saknar du en skrivare så skriv ner ditt ordernummer och namn på ett vanligt papper och skicka med returen.

 

Steg 3 (om du vill)

Köp en returfraktsedel genom att klicka här

Ni kan även köpa en egen frakt hos en annan speditör. 

 

Steg 4
Skicka paketet till:

Majsans (Kilvikens Commerce AB)
Gammelgården 222 
87194 Viksjö
Sverige

 

Steg 5
Är det en ren retur så kommer pengarna tillbaka på samma sätt som du betalade efter att vi mottagit din retur. Vill du byta dina varor så lägger du bara en ny order med de nya produkterna så krediterar vi returen så fort den inkommer till vårt lager. Har du valt faktura som betalningssätt och inte betalat den så krediterar vi hela eller delar av fakturan.