• 14 dagars bytesrätt

  • Fri Frakt (med DHL) på order över 599:- inom Sverige

Korsetter för midjeträning

Visar 34 produkter

I denna kategori finner du våra korsetter med skenor av lite starkare material så som bland annat metallskenor, metallspiralfjädrar m.m. Det finns dessutom vissa modeller som har kraftigare snörning.

Med tanke på att dessa korsetter för midjeträning används ofta och på en slitsammare nivå så bör de vara av hög kvalitet och gjorda av slitstarkt material. Det är också viktigt att man väljer en korsett i rätt storlek, som låter dig snöra hårdare i takt med att midjan blir smalare. Eftersom korsetten kommer användas väldigt regelbundet är det bra att välja en enklare modell som man kan ha under kläderna.

Med regelbunden användning och smart snörning kan man använda sig av midjekorsetter/waist trainer för midjeträning. Det här är något som kallas för tightlacing/waist training, och går ut på att forma om sin midja genom att sakta men säkert öka styrkan på snörningen av en korsett man har på sig dagligen. Ju mer du och din kropp vänjer sig vid korsetten, desto mer kan du använda den. Och till slut kan du få till en smalare midja med den eftertraktade timglasformen.

Tänk dock på att det alltid framgår i produkttexten om korsetten är anpassad för midjeträning. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss via mail.

Här finner du frågor och svar angående midjeträning

Genom att surfa på denna sida, godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår personuppgiftspolicy.