Kundomdömen

Betyg:





Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Mimmi Strandgren  - 2018-07-14

Fick paket i tid. Okej packat.

Skrivet av  ulrika Lindberg  - 2018-07-13

bra packat snabb leverans 🙏🙏💞

Skrivet av  Samantha Böcker  - 2018-07-13

Skrivet av  Julia Söderström  - 2018-07-07

Skrivet av  Camilla Andersson  - 2018-07-06

Skrivet av  michaela lindell  - 2018-07-06

Dåligt, då de inte står hur man ska returnera varor, sitter nu med två likadana tröjor i onödan.

Majsan svarar - 2018-07-06

Tråkigt att du inte läst informationen som finns på baksidan av din plocklista som medföljde paketet. Där har du en utförlig information i steg för steg hur du gör. Det är också lätt att kontakta oss via mail om man har frågor. Vår mailadress framgår av all skriftlig information du fått ifrån oss. Både vår mailadress och returinformation framgår på vår hemsida.

Skrivet av  Johanna Ahlsund  - 2018-07-06

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Michael Elmér  - 2018-07-06

Varorna kom inte i tid tyvärr.

Majsan svarar - 2018-07-06

Vi beklagar verkligen för den längre leveranstiden med ditt paket men eftersom nationaldagen numer är röd så passade vi på att stänga även torsdag och fredag. Normalt sett brukar man ha sin vara inom 1-2 arbetsdagar från det att det sänds ifrån oss vilket brukar vara samma, eller nästkommande vardag efter lagd order.

Skrivet av  Eva Johansson  - 2018-06-26

Snabb leverans väldigt bra

Skrivet av  Stephanie Watson  - 2018-06-25

Allting va bra.

Skrivet av  Madeleine Linder  - 2018-06-25

Skrivet av  Mikael Andersson  - 2018-06-25

Snabb leverans.

Skrivet av  Beatrice Svensson  - 2018-06-24

Skrivet av  Sara Nsouli  - 2018-06-21

Skrivet av  Monika Pettersson  - 2018-06-19

Bra packat kom dagen innan förväntad leveranstid 👍

Skrivet av  Sigrid Frölinger  - 2018-06-18

Jag fick min order i tid, men den hade skadats i transporten. Det var synd men jag har fått fantastiskt bra service och bemötande av kundtjänst. Bra kvalitet på varorna också! Jag kan varmt rekommendera Majsans!

Skrivet av  Ann-Catharina Öberg  - 2018-06-18

Snabb och bra service. Bra packat.

Skrivet av  Khalid Ahmed  - 2018-06-16

Skrivet av  Khalid Ahmed  - 2018-06-16

Skrivet av  Lennart Öberg  - 2018-06-16

Bra !

Skrivet av  Tanja Oforundeze  - 2018-06-15

Bra service, snabbt och kom till brevlådan de va super

Skrivet av  Vicktoria Tapper  - 2018-06-12

Snabb leverans och rätta varor

Skrivet av  Camilla Thörn  - 2018-06-12

Skrivet av  Birgitta Svenaeus Johansson  - 2018-06-10

Skrivet av  Ingrid Johansson  - 2018-06-08

Snabb leverans och bra förpackat

Skrivet av  Carina Thunberg  - 2018-06-08

Snabb o bra leveranstid 👍

Skrivet av  Anna Eriksson  - 2018-06-08

Kom fort.

Skrivet av  Annicka Andréasson  - 2018-06-03

Snabb leverans och väl förpackat.

Skrivet av  Kajza Degerman  - 2018-05-25

Snabb leverans.

Skrivet av  ALEXANDRA Berglund  - 2018-05-25

Försökte komma i kontakt för att returnera varan men fick inget svar.

Majsan svarar - 2018-06-01

Hej, Alla våra kundmail besvaras dagligen och har du inte fått ett svar har du troligtvis sänt det till fel mailadress. Det är inte ovanligt att man glömmer s:et i Majsans. Har man gjort detta får man då också ett leveransbesked som säger att mailadressen är felande eller att mailet inte gått fram. Av all information på hemsidan har du vår rätta mailadress. Det går även bra att svara på sin ordermail.

Skrivet av  Malin Larson Borgström  - 2018-05-20

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Teresia Persson  - 2018-05-19

Skrivet av  Claudine Ntwari  - 2018-05-19

Ja, 3 dagar efter beställning.

Skrivet av  Sofia Lindström  - 2018-05-18

Service bra och smidigt med retur.

Skrivet av  Tina Bing  - 2018-05-18

Ja, snabb leverans. Bra paketerat.

Skrivet av  Cecilia Eklund  - 2018-05-17

Skrivet av  Christina Lindbäck  - 2018-05-17

Skrivet av  Eva Maria Gabriella Rosén  - 2018-05-16

Kommer beställa fler varor. Kom i tid och överträffade förväntningarna.

Skrivet av  Marie Ericson  - 2018-05-15

Varan kom väldigt snabbt och var smidigt packad. Inget att anmärka på.

Skrivet av  Roxana Lupescu  - 2018-05-11

Paketet var bra packat och den kom ganska sent

Majsan svarar - 2018-05-15

Hej Roxana, Tråkigt att du inte är nöjd med leveranstiden men tyvärr arbetar vare sig vi eller våra logistikpartners under helgen. Eftersom din order inkom på sen fredag eftermiddag så sändes denna från oss på måndagen. Redan på tisdagen förmiddag fanns det hos ditt ombud för att hämta ut. Sedan att du inte hämtar ut det förrän 8 dagar senare är ju inget vi kan påverka. Hoppas du är nöjd med vårt svar, annars kan du kontakta oss på kundservice@majsans.com

Skrivet av  Caroline Heiver  - 2018-05-11

Skrivet av  Cecilia Eklund  - 2018-05-11

Skrivet av  Nathalie Eriksson  - 2018-05-08

De va de ända som va bra

Skrivet av  Karina Ljungqvist  - 2018-05-07

Snabb leverans

Skrivet av  Malin Molldur  - 2018-05-04

Första gången jag handlade hos Majsans o ALLT var toppen! Tacksam.

Skrivet av  Jenny Dahlstedt  - 2018-05-04

Smidigt att returnera och trevligt bemötande via Mail.

Skrivet av  Eleonor Harnesk  - 2018-05-03

Skrivet av  Elghalia Bourjal  - 2018-05-02

Varan i tid paketetvar jätte bra

Skrivet av  Håkan Sandell  - 2018-05-01

Skrivet av  Emma Collin  - 2018-04-30

Snabb leverans

Skrivet av  Manne Johnsson  - 2018-04-29

Skrivet av  Katarina Trandafilovic  - 2018-04-28

Enastående leverans och service.

Skrivet av  Lena Cortéz Lamberth  - 2018-04-27

Skrivet av  Cecilia Lindqvist  - 2018-04-27

För krångligt att returnera.

Skrivet av  Marita Catherine Sandberg  - 2018-04-27

Skrivet av  Maria Lilja  - 2018-04-25

Skrivet av  Nihal Köse  - 2018-04-22

Allt var TOPPEN.

Skrivet av  Disa Sjöholm  - 2018-04-21

Skrivet av  Johan Pernehagen  - 2018-04-20

👍👍👍

Skrivet av  Gunilla Eriksson  - 2018-04-16

Snabb leverans, bra paketerat

Skrivet av  Joakim Myrgren  - 2018-04-14

Skrivet av  Monika Haagensen  - 2018-04-14

Bra packat så paketet gick in i brevinkastet.

Skrivet av  Peter Eskilsson  - 2018-04-14

Skrivet av  Niclas Johansson  - 2018-04-14

funkade kanon

Skrivet av  Lisa Vikström  - 2018-04-11

Skrivet av  ULLA NILSSON  - 2018-04-09

Mycket snabb och bra service

Skrivet av  Ida Stensdotter  - 2018-04-09

Skrivet av  Ida Svensson  - 2018-04-09

Skrivet av  Monika Haagensen  - 2018-04-06

Jag fick min order mycket snabbt. Bra paketerat så att brevbäraren kunde lämna det till mig. Jag kommer handla mer hos er.

Skrivet av  Jenny Marie Balci  - 2018-04-06

Skrivet av  Denise Lundgren  - 2018-04-06

Skrivet av  Hadeel Alzahrooni  - 2018-04-03

Jag fick varan efter tre dagar

Skrivet av  Jenny Bäckman  - 2018-04-03

Tycker att den var bra paket och jag fick den snabbt. Storlekarna är svårt att förstå fast jag mätte på mig och varan inte stämde så jag är ledsen över att varan jag inte kunde ha på mig

Skrivet av  Olivia Salem  - 2018-04-01

Skrivet av  Elenor Persson  - 2018-03-27

Varan kom snabbt efter beställning. Den var väl paketerad och låg i en skyddande påse.

Skrivet av  Lisa Nilsson  - 2018-03-26

Skrivet av  Olja Jankovic  - 2018-03-24

Skrivet av  Nikki Azmaei  - 2018-03-23

Skrivet av  Mimmi Ekdahl  - 2018-03-23

Leveransen gick snabbt och var bra förpackat

Skrivet av  Nellie Schagerström  - 2018-03-18

Kom jättefort, bra förpackat.

Skrivet av  Johanna Modig Ulf  - 2018-03-18

Skrivet av  Malin Widman  - 2018-03-17

Snabb leverans

Skrivet av  Laila Edberg  - 2018-03-17

Varorna kom redan efter ett par dagar.

Skrivet av  Malin Esplund  - 2018-03-16

Kanon leverans. Bra tid. Bra packad. Bara pluss

Skrivet av  Sandra Ankarstrand  - 2018-03-16

Kvaliteten drar ner omdömet. Leveransen var snabb och bra paketerad men inte nöjd med produkten men alldeles för dyrt för att skicka tillbaka produkten.

Skrivet av  Per Rosén  - 2018-03-16

Skrivet av  Linda Svensson  - 2018-03-16

Skrivet av  Annette xenie Bertell  - 2018-03-13

Skrivet av  Emma Pantsari  - 2018-03-13

Jag beställde den på fredag och fick den på måndagen. Det var fint packeterat☺

Skrivet av  Erica Maberg  - 2018-03-13

Skrivet av  Isabella Nordin  - 2018-03-09

Skrivet av  Sara Latomanski  - 2018-03-06

Skrivet av  Kenneth Magnusson  - 2018-03-04

Varorna kom i tid men som sagt artiklarna föll inte i smaken,blir inga stjärnor alls😡😡

Skrivet av  Evy Malmgren  - 2018-03-04

Skrivet av  Magdalena Karlsson Tavakol  - 2018-03-03

Skrivet av  Helena Löfstedt  - 2018-03-03

Ja varorna kom snabbt men skulle inte beställa igen pga dåliga storlekar!