Kundomdömen

Betyg:





Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Tina Bing  - 2018-05-18

Ja, snabb leverans. Bra paketerat.

Skrivet av  Cecilia Eklund  - 2018-05-17

Skrivet av  Christina Lindbäck  - 2018-05-17

Skrivet av  Eva Maria Gabriella Rosén  - 2018-05-16

Kommer beställa fler varor. Kom i tid och överträffade förväntningarna.

Skrivet av  Marie Ericson  - 2018-05-15

Varan kom väldigt snabbt och var smidigt packad. Inget att anmärka på.

Skrivet av  Roxana Lupescu  - 2018-05-11

Paketet var bra packat och den kom ganska sent

Majsan svarar - 2018-05-15

Hej Roxana, Tråkigt att du inte är nöjd med leveranstiden men tyvärr arbetar vare sig vi eller våra logistikpartners under helgen. Eftersom din order inkom på sen fredag eftermiddag så sändes denna från oss på måndagen. Redan på tisdagen förmiddag fanns det hos ditt ombud för att hämta ut. Sedan att du inte hämtar ut det förrän 8 dagar senare är ju inget vi kan påverka. Hoppas du är nöjd med vårt svar, annars kan du kontakta oss på kundservice@majsans.com

Skrivet av  Caroline Heiver  - 2018-05-11

Skrivet av  Cecilia Eklund  - 2018-05-11

Skrivet av  Nathalie Eriksson  - 2018-05-08

De va de ända som va bra

Skrivet av  Karina Ljungqvist  - 2018-05-07

Snabb leverans

Skrivet av  Malin Molldur  - 2018-05-04

Första gången jag handlade hos Majsans o ALLT var toppen! Tacksam.

Skrivet av  Jenny Dahlstedt  - 2018-05-04

Smidigt att returnera och trevligt bemötande via Mail.

Skrivet av  Eleonor Harnesk  - 2018-05-03

Skrivet av  Elghalia Bourjal  - 2018-05-02

Varan i tid paketetvar jätte bra

Skrivet av  Håkan Sandell  - 2018-05-01

Skrivet av  Emma Collin  - 2018-04-30

Snabb leverans

Skrivet av  Manne Johnsson  - 2018-04-29

Skrivet av  Katarina Trandafilovic  - 2018-04-28

Enastående leverans och service.

Skrivet av  Lena Cortéz Lamberth  - 2018-04-27

Skrivet av  Cecilia Lindqvist  - 2018-04-27

För krångligt att returnera.

Skrivet av  Marita Catherine Sandberg  - 2018-04-27

Skrivet av  Maria Lilja  - 2018-04-25

Skrivet av  Nihal Köse  - 2018-04-22

Allt var TOPPEN.

Skrivet av  Disa Sjöholm  - 2018-04-21

Skrivet av  Johan Pernehagen  - 2018-04-20

👍👍👍

Skrivet av  Gunilla Eriksson  - 2018-04-16

Snabb leverans, bra paketerat

Skrivet av  Joakim Myrgren  - 2018-04-14

Skrivet av  Monika Haagensen  - 2018-04-14

Bra packat så paketet gick in i brevinkastet.

Skrivet av  Peter Eskilsson  - 2018-04-14

Skrivet av  Niclas Johansson  - 2018-04-14

funkade kanon

Skrivet av  Lisa Vikström  - 2018-04-11

Skrivet av  ULLA NILSSON  - 2018-04-09

Mycket snabb och bra service

Skrivet av  Ida Stensdotter  - 2018-04-09

Skrivet av  Ida Svensson  - 2018-04-09

Skrivet av  Monika Haagensen  - 2018-04-06

Jag fick min order mycket snabbt. Bra paketerat så att brevbäraren kunde lämna det till mig. Jag kommer handla mer hos er.

Skrivet av  Jenny Marie Balci  - 2018-04-06

Skrivet av  Denise Lundgren  - 2018-04-06

Skrivet av  Hadeel Alzahrooni  - 2018-04-03

Jag fick varan efter tre dagar

Skrivet av  Jenny Bäckman  - 2018-04-03

Tycker att den var bra paket och jag fick den snabbt. Storlekarna är svårt att förstå fast jag mätte på mig och varan inte stämde så jag är ledsen över att varan jag inte kunde ha på mig

Skrivet av  Olivia Salem  - 2018-04-01

Skrivet av  Elenor Persson  - 2018-03-27

Varan kom snabbt efter beställning. Den var väl paketerad och låg i en skyddande påse.

Skrivet av  Lisa Nilsson  - 2018-03-26

Skrivet av  Olja Jankovic  - 2018-03-24

Skrivet av  Nikki Azmaei  - 2018-03-23

Skrivet av  Mimmi Ekdahl  - 2018-03-23

Leveransen gick snabbt och var bra förpackat

Skrivet av  Nellie Schagerström  - 2018-03-18

Kom jättefort, bra förpackat.

Skrivet av  Johanna Modig Ulf  - 2018-03-18

Skrivet av  Malin Widman  - 2018-03-17

Snabb leverans

Skrivet av  Laila Edberg  - 2018-03-17

Varorna kom redan efter ett par dagar.

Skrivet av  Malin Esplund  - 2018-03-16

Kanon leverans. Bra tid. Bra packad. Bara pluss

Skrivet av  Sandra Ankarstrand  - 2018-03-16

Kvaliteten drar ner omdömet. Leveransen var snabb och bra paketerad men inte nöjd med produkten men alldeles för dyrt för att skicka tillbaka produkten.

Skrivet av  Per Rosén  - 2018-03-16

Skrivet av  Linda Svensson  - 2018-03-16

Skrivet av  Annette xenie Bertell  - 2018-03-13

Skrivet av  Emma Pantsari  - 2018-03-13

Jag beställde den på fredag och fick den på måndagen. Det var fint packeterat☺

Skrivet av  Erica Maberg  - 2018-03-13

Skrivet av  Isabella Nordin  - 2018-03-09

Skrivet av  Sara Latomanski  - 2018-03-06

Skrivet av  Kenneth Magnusson  - 2018-03-04

Varorna kom i tid men som sagt artiklarna föll inte i smaken,blir inga stjärnor alls😡😡

Skrivet av  Evy Malmgren  - 2018-03-04

Skrivet av  Magdalena Karlsson Tavakol  - 2018-03-03

Skrivet av  Helena Löfstedt  - 2018-03-03

Ja varorna kom snabbt men skulle inte beställa igen pga dåliga storlekar!

Skrivet av  Nidya Abdul Mohammed  - 2018-03-03

Skrivet av  Nidya Abdul Mohammed  - 2018-03-03

Skrivet av  Ella Bogårdh Nordenskiöld  - 2018-03-02

Skrivet av  Galina Moiseyev  - 2018-02-27

Kom i tid. Paketet var pakat fint.

Skrivet av  Kaltrina Rama  - 2018-02-26

Skrivet av  Gun Lindkvist  - 2018-02-26

Allt bara bra, mycket nöjd

Skrivet av  Sofia Liljegren  - 2018-02-25

Bra service o kundbemötande.

Skrivet av  Eva Norderyd  - 2018-02-24

Kom i tid, väl packat. saknar dock möjligheten att kunna ringa kundtjänst.

Skrivet av  Adriana Barsoum  - 2018-02-24

Skrivet av  Sara Smedberg  - 2018-02-23

Bara bra.

Skrivet av  Elina Room Andersson  - 2018-02-23

Varan kom snabbt, bra packat, otroligt trevligt bemötande av kundtjänst när jag sände tillbaka. Var inga problem alls. Rekommenderar starkt denna sida!

Skrivet av  Michelle Orloff Augustsson  - 2018-02-23

Snabb leverans, bra packat

Skrivet av  Månika Alven  - 2018-02-20

Hanteringen av och kommunikationen med mig som kund och leveransen i övrigt är så bra som man kan önska!

Skrivet av  Camilla Blom  - 2018-02-09

Allt var bara bra 😊👍

Skrivet av  Linn Seipel  - 2018-02-09

Fick produkten snabbt, de var inga problem men istället för att låta en göra retur kostnadsfritt pga missnöje utifrån bilden och verkligheten så skriver kundtjänst personal en väldigt lång text om varför jag har fel.

Majsan svarar - 2018-02-13

Tråkigt att du är besviken på vår kundtjänst som kort förklarade att produkten du köpte var den som finns på bilden. Varför vi kan garantera detta är ju för att klänningen fotats av oss på vår modelldocka. Vi har inte på något sätt försökt att lura dig att köpa en helt annan produkt, och är man inte nöjd med sin vara så har man möjlighet att ångra sin order Vid en ånger är det alltid du som kund som betalar returfrakten. Hade det däremot varit som så att du fått en felaktig vara så hade vi givetvis stått för returfrakten.

Skrivet av  Anders Sundqvist  - 2018-02-08

Skrivet av  Carina Carlsson  - 2018-02-08

Bra! Snabb leverans och inga problem! Tack så mycket! 👍😊

Skrivet av  Eva Gunilla Johansson Rudén  - 2018-02-05

Jättebra service och hjälp med alternativa produkter i samband med byte. Snabb och bra leveranser.

Skrivet av  Belkisa Salkic Muratovic  - 2018-02-05

Hej Har inte fått något packet än så jag vet inte hur kan ni skicka frågan utan att se att kunden har inte fått varan.

Majsan svarar - 2018-02-05

Ditt paket har funnits hos ombudet sedan den 22 januari, dvs i snart 2 veckor. Dessa recensionsmail sänds ut automatiskt från systemet beroende på när ordern sänts ifrån oss. Den känner inte av om kunderna hämtat ut sina paket eller ej. Men hoppas de löser sig för dig nu med att du kan hämta ut ditt paket.

Skrivet av  Satu Marjatta Heikura  - 2018-02-04

Skrivet av  Sofia Spyridoula Tsiouris  - 2018-02-01

The packet came on time and the it was very good packaged.

Skrivet av  Gunilla Tancred  - 2018-01-28

Skrivet av  Eina Kempe  - 2018-01-27

Tyckte det var dyr åtetfrakt för sån liten tunn tröja. Emballaget kostade mer att skicka än tröjan. Ångrade att jag inte bytte emballage mot påse.

Majsan svarar - 2018-02-23

Hej Eina, Det är helt valfritt att använda vår förbetalda fraktetikett vilket också framgår klart och tydligt av våra ordervillkor samt den returinformation som du får tillsammans med varan. Det är alltså du som kund som själv väljer hur du sänder tillbaka en produkt till oss, skillnaden är bara att du betalar direkt när du sänder tillbaka varan.

Skrivet av  jenny liwenborg  - 2018-01-25

Super snabb leverans. Jag beställde fel storlek och det va jätte lätt och snabbt med returen (byte)! Underbar service!

Skrivet av  Ludmila Tönnhed  - 2018-01-25

Snabb leverans.

Skrivet av  Yvonne Birgitta Andersson  - 2018-01-21

Skrivet av  Pia Leinonen  - 2018-01-21

Snabb leverans och bra förpackning är nöjd med allt.

Skrivet av  Monica Andersson  - 2018-01-21

Skrivet av  Camilla Hasselkvist Niemelä  - 2018-01-19

Jag är mycket nöjd med snabba leveranser och order hantering. Paketet var väl emballerat.

Skrivet av  Therese Dahl  - 2018-01-14

Jag är nöjd över lag Kommer beställa mer denna månad👍☺️

Skrivet av  Fariba Abo Talb  - 2018-01-13

Skrivet av  Anette Dahlman  - 2018-01-13

Snabb och fraktfri leverans, stort + för det.

Skrivet av  Peter Back  - 2018-01-06

Väl fungerande butik med mkt bra service.

Skrivet av  Roger Grentzelius  - 2018-01-05