Kundomdömen

Betyg:





  • 1
  • 2

Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Carolina Linde  - 2017-12-14

Jeansen kanon resten kändes som plastigt marknads-saker.

Skrivet av  Annbritt Ingela Östling  - 2017-12-14

Supernöjd vänligt bemötande och snabb leverans högsta betyg från mig

Skrivet av  Martin Bizzozero  - 2017-12-08

Skrivet av  Malin Eriksson  - 2017-12-08

Skrivet av  Ann-Marie Hansson  - 2017-12-07

Skrivet av  Yvonne Nordén  - 2017-12-07

Skrivet av  Sanid Salemovic  - 2017-12-04

Jag började köpa Midjekorsetten Lorena Svart för några månader sedan, det är det bästa köpet jag gjort. Jag började med 2 XL och nu köpte jag M så den har visat resultat. Rekomenderar den !

Skrivet av  Helena Hasselblad  - 2017-12-03

Skrivet av  Maria Ölmez  - 2017-12-03

Allt har varit bra snabb leverans

Skrivet av  Nina Koponen  - 2017-11-29

Skrivet av  Elena Johansson  - 2017-11-26

Varan kom snabbt och det gick lätt att returnera. Även fakturan ändrades snabbt.

Skrivet av  Joleen Lindkvist  - 2017-11-24

Lite för dåligt kvalite, men är väl de man får ta för sådant billigt pris.

Skrivet av  Elin Nilsson  - 2017-11-19

Fick paketet dagen efter, bra packat, väldigt dålig kundtjänst

Skrivet av  Christina Malmberg  - 2017-11-19

Snabb leverans! Och snabb återkoppling vid retur.

Skrivet av  Saira Rehana Manzoor  - 2017-11-18

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Molly Nielsen  - 2017-11-17

Tog ett dygn innan paketet var levererat. Bra kundservice med!

Skrivet av  Lizz öhman  - 2017-11-16

Varorna kommer alltid i tid jag är en nöjd kund.

Skrivet av  Karin Palmkvist  - 2017-11-16

Supersmidigt på alla sätt. Snabb leverans, trevlig och flexibel kundtjänst.

Skrivet av  Sonja Gäddnäs  - 2017-11-16

Varan levererades snabbt och smidigt. Synd att den inte passade.

Skrivet av  Lisbeth Brink  - 2017-11-16

Snabb leverans

Skrivet av  Aina Sjöroos  - 2017-11-16

Skrivet av  Ellen Marie-Louise Hjelm  - 2017-11-13

Varorna kom snabbt.. bra paketerat .

Skrivet av  Andreas Platzek  - 2017-11-10

Allt var mycket bra, kan knappt bli bättre

Skrivet av  Sabina Axelsson  - 2017-11-06

Skrivet av  Monika Eva-Maria Kerstin Hogeland  - 2017-11-03

Skrivet av  Ahmad Ghaffarpour  - 2017-11-02

Skrivet av  Eva Jönsson  - 2017-11-02

Snabb keverans , snabbt ny vara efter retur

Skrivet av  Sandra Friberg  - 2017-11-02

Skrivet av  Evelina Rönnqvist  - 2017-10-30

snabb leverans och är mycket nöjd

Skrivet av  Gunnel Lundström  - 2017-10-29

Är nöjd med hur bra paketet var packat. Tycker att kundtjänst är helt okey och ger snabbt svar på mina mail.

Skrivet av  Hanna Magnusson  - 2017-10-28

Snabb leverans allt jättebra!

Skrivet av  Sara Stödberg  - 2017-10-27

Kan inte säga mer än att allt var i sin ordning. Snabb leverans.

Skrivet av  Lisette Johansson Leth  - 2017-10-26

Skrivet av  Gunilla Norling  - 2017-10-26

Skrivet av  Joanna Dziennik  - 2017-10-26

Skrivet av  Sebastian Geijer  - 2017-10-24

Mycket bra snabb service av kundtjänst, bra leverans.

Skrivet av  Erik Eriksson  - 2017-10-22

Super nöjd. Snabb leverans. Det tycker jag är mycket bra.

Skrivet av  Silvana Hjeltman  - 2017-10-20

Det var helt okej, och snabbt gyck det.

Skrivet av  Ana Bergman  - 2017-10-20

Snabb leverans. Fick paketet i gott skick dagen efter.

Skrivet av  Johanna Öberg  - 2017-10-19

Skrivet av  Gunnel Lundström  - 2017-10-19

Jag är väldigt nöjd ni har ett stort utbud som tilltalar mig och jag kommer att handla mer när jag nått min mål vikt. Varorna levererade snabbt och i en mycket bra förpackning. Min kontakt med kundtjänst kan inte vara bättre. Med Vänlig Hälsning Gunnel

Skrivet av  Emmie Linnander  - 2017-10-17

Det gick snabbt och smidigt att få.

Skrivet av  Emmie Linnander  - 2017-10-17

Det gick snabbt och smidigt.

Skrivet av  Adam Hedbom  - 2017-10-15

Beställningen gick snabbt och enkelt. Vi fick varorna snabbt. Kommer att beställa från er igen. Good job!

Skrivet av  Mimmi Allerby  - 2017-10-15

Allt var fint packat med mera men ända klagomålet är storlekarna

Majsan svarar - 2017-10-27

Tack för ditt omdöme Mimmi. Dock tycker vi att det är tråkigt att du har klagomål på storlekarna. Har du då sett att mer eller mindre alla produkter har en egen unik storleksguide? Med hjälp av denna brukar man oftast finna den storleken som passar för just dig. Är man dessutom osäker har man alltid möjlighet att kontakta oss så hjälper vi dig med storleksvalet.

Skrivet av  Kenneth Johansson  - 2017-10-14

Snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Mizgin Can  - 2017-10-14

Aa

Skrivet av  Madelene Holappa  - 2017-10-12

Bra kundtjänst och snabb leverans. Kläderna var ganska enkelt sydda och en vara såg inte ut som på bilden men fick bra hjälp med att lösa det.

Skrivet av  Alva Enberg  - 2017-10-12

Den kom inom bara några dagar vilket jag tycker var jätte bra!

Skrivet av  Jennie Maaninka  - 2017-10-12

Super bra service och jag kommer definitivt handla igen:)

Skrivet av  Brenda Amponsah Agyei Ampofo  - 2017-10-07

Skrivet av  Elisabeth Andersson  - 2017-10-05

Snabb leverans!

Skrivet av  Anne Mari Tholson  - 2017-10-05

Älskar butiken och allt!!!

Skrivet av  Yasna Kjellström  - 2017-09-29

Orden över lag va bra, bra priser, snabb leverans. Blev dock lite besviken på returens kostnad, då det är fri lev så tänker man att det även gäller returen. Så ett OBS: glöm ej att läsa det finstilta!!

Majsan svarar - 2017-10-27

Tack för omdömet Yasna. Tråkigt att du blev besviken på returkostnaden. Detta är inget vi smyger med för våra kunder utan det framgår klart och tydligt att en retur skall göras på kundens bekostnad. Det framgår även att du helt valfritt får välja själv hur man returnerar sin vara och vill man får man använda vår förbetalda fraktetikett.

Skrivet av  Malika mbarki  - 2017-09-28

Jag fick varorna i tid och paketet var packat på fint sätt.

Skrivet av  Asil Saleh  - 2017-09-28

Snabb leverans och hög kvalitet på varan. jätte nöjd!

Skrivet av  Lotten Eriksson  - 2017-09-23

Mycket nöjd med hela butiken

Skrivet av  Peter Marcus Söderberg  - 2017-09-21

Allt bara bra.

Skrivet av  Malin Gustavsson  - 2017-09-18

Skrivet av  Åke Ring  - 2017-09-14

Fick varan snabbt o kunde byta utan problem till en större storlek. Från s till m. Dåligt att jag fick stå för returportot.Något som kosttillskotts leverantörerna står för vid byte.Det kan Majsans ta efter.Nu blev det bara fyra stjärnor tack vare det.Annars hade det varit fem med råge.

Majsan svarar - 2017-10-27

Hej Åke, Tråkigt att du är besviken på att vi inte erbjuder kostnadsfria returer. Detta är helt enkelt en kostnadsfråga och då vi idag erbjuder fri frakt för övrigt, både vid första utskicket och även vid byte, så har vi valt att returkostnaden får betalas av kunden. Dock är det helt valfritt för kunden att välja hur man återsänder en vara. Vill man däremot använda den förbetalda fraktetiketten som medföljer paketet, ja då kostar den 59 kr oavsett vikt och mått. Detta är vi också väldigt noga med att informera om både på framsidan av butiken, ordervillkoren, orderbekräftelsen samt den information som sänds till dig som kund tillsammans med din vara.

Skrivet av  Jasmine Coban  - 2017-09-14

Varorna kom i tid. Kommer självklart fortsätta beställa hos er väldigt nöjd med kvalitén och stilen!

Skrivet av  Anna Rönnkvist  - 2017-09-11

Min beställning dök upp snabbt och kontakten med kundtjänst var mycket snabb och bra. Det enda som var lite trixigt var att skicka en retur då den blev många mail innan paketet faktiskt kom iväg.

Majsan svarar - 2017-09-13

Hej Anna, Vi har från och med 13/9 2017 gjort det lättare för dig som kund att returnera produkter. På baksidan av plocklistan som medföljer paketet finns nu färdiga kryssrutor för retur och byte samt mer kortfattad information om hur du gör för att återsända ditt paket. Förbetald fraktetikett finns ju redan med sedan tidigare så jag tror nu att vi tillgodosett våra kunders önskemål.

Skrivet av  Maud Sjögren  - 2017-09-10

Otroligt snabb och bra service, kommer handla mycket mer här!

Skrivet av  Andreas Olofsson  - 2017-09-10

Väldigt snabbt skickat och levererat! :)

Skrivet av  Leonora Pihl  - 2017-09-08

Varan kom super snabbt i posten. Jag är super nöjd med butiken och kände att om någonting skulle krångla så skulle jag fått hjälpen jag behövde.

Skrivet av  Annika Johansson  - 2017-09-07

Fina kläder och toppen med portofritt.. otroligt snabb leverans ..

Skrivet av  Madeliane Billing  - 2017-09-07

Allt var superbra

Skrivet av  Marko Pekkanen  - 2017-09-07

Mycket bra service!

Skrivet av  Michelle Andreassen  - 2017-09-05

Skrivet av  Annelie Andersson  - 2017-09-04

Paketet kom snabbt och var bra förpackat.

Skrivet av  Sara Sofia Andersson  - 2017-08-31

Skrivet av  Katarina Johansson  - 2017-08-31

Snabb leverans. o bra packat var de.

Skrivet av  Katarina Johansson  - 2017-08-31

Leveransen var snabb. Paketet var bra packat.

Skrivet av  Carina Högman  - 2017-08-28

Helt perfekt Jag gillaratt de är fraktfritt !

Skrivet av  Souzan Ahmadi  - 2017-08-19

Jag fick mina varor i tid.

Skrivet av  Erik Magnus Abrahamsson  - 2017-08-17

Snabb leverans, fina bilder och lätt att hitta.

Skrivet av  Maria Björkqvist  - 2017-08-17

Super bra

Skrivet av  Linda M Nyberg  - 2017-08-17

Underbara kläder!

Skrivet av  Malgorzata Wieslawa Wennermark  - 2017-08-17

Skrivet av  Ingalill Persson  - 2017-08-17

Skrivet av  Veronica Holmberg  - 2017-08-13

Väl godkänt.

Skrivet av  Anneli Andersson  - 2017-08-09

Snabb leverans trots sommar, välpaketerat.

Skrivet av  Nils Jungenäs  - 2017-08-09

Helt ok.

Skrivet av  Sara Holmström  - 2017-07-30

Skrivet av  Stefan Vukovic  - 2017-07-29

Snabb leverans och här kommer handlas mer

Skrivet av  Linda M Nyberg  - 2017-07-27

Skrivet av  Ronny Lassing  - 2017-07-27

allt helt ok

Skrivet av  Maria Sarén  - 2017-07-27

Allt u.a. :)

Skrivet av  Samah Yasmineh  - 2017-07-23

Skrivet av  Carina Forsell  - 2017-07-22

Skrivet av  Carina Forsell  - 2017-07-22

Skrivet av  Linda M Nyberg  - 2017-07-21

Skrivet av  Tetyana Tellström  - 2017-07-17

Ja allt fungerade jättebra

Skrivet av  Jessica Karlsson  - 2017-07-16

Skrivet av  Jessica Karlsson  - 2017-07-16

Skrivet av  Mats Sundström  - 2017-07-16

bra