Kundomdömen

Betyg:





Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Lena Carlsson  - 2018-11-18

Skrivet av  Erica Stjärngrim  - 2018-11-17

Skrivet av  Frej Serrander  - 2018-11-16

allti allo bra service

Skrivet av  Johanna Stenlund  - 2018-11-16

Fick produkterna i tid. Var snabb leverans.

Skrivet av  Gunilla Emanuelsson  - 2018-11-16

Helt ok å det kom snabbt

Skrivet av  Anna Folkwar  - 2018-11-12

Fick våran i tid.

Skrivet av  Elin Sandra Christina Johansson  - 2018-11-10

Otroligt bra service och snabb leverans. Kan dock tycka att ev retur skulle ingå. Men mycket nöjd med butiken och servicen.

Skrivet av  Lena Olofsson  - 2018-11-09

Packning ok, varor kom snabbare än förväntat. Uppdatering av faktura smidigt efter återsändning av varor.

Skrivet av  Noora Khodair  - 2018-11-02

Skrivet av  Jessica Ekberg  - 2018-11-02

Snabb leverans

Skrivet av  Louise Roos  - 2018-10-29

Kundtjänst var riktigt snabba på att svara men slutresultatet av hjälpen var inte bra. Jag mätte min egen kropp och rådfrågade vilken storlek jag skulle ha på klänningen men när jag fick hem den satt den inte ens åt på kroppen. Och då valde jag ändå den mindre storleken bara för att få den tightare. Jag hade vart tveksam med att beställa eftersom returen är dyr men när jag fick personlig hjälp av storleksval så tänkte jag att då kan det inte bli fel.

Skrivet av  Camilla Hagström  - 2018-10-27

Skrivet av  marie tornberg  - 2018-10-26

Skrivet av  Ewalena Grubb  - 2018-10-26

Små storlek

Skrivet av  Lizz öhman  - 2018-10-21

Snabb leverans bra packat.

Skrivet av  Catrin Cårebo  - 2018-10-20

Skrivet av  Lena Hallden Larsson  - 2018-10-19

Skrivet av  Karin Hallén  - 2018-10-19

Gick snabbt att både få hem min order och få min retur klar . Mkt nöjd med service o leveransen

Skrivet av  Åsa Bylund  - 2018-10-08

Krångligt att få kontakt när något är fel, dåligt att ni inte har retursedlar det är ett stort minus i mina ögon. kunde inte skicka tillbaka varorna med samma leverantör som varorna kom med. Och ska man skicka med posten så kostar ett litet lätt paket på typ 140 kr, och om ni hade retursedlar skulle återfrakten bli mycket billigare . Storlekstabellerna är inget att lita på. och det borde stå tydligare att underkläder inte är för de med något större byst (storlekarna E-I) gäller framförallt era underkläder i många xl-storlekar. Därför kan ni knappas tro att jag ska rekommendera folk att handla av er när det finns andra företag som säljer liknande varor till bättre priser och bättre storlekstabeller samt har retursedlar .

Majsan svarar - 2018-10-12

Hej, Förstår inte vad som var krångligt med att få kontakt med oss. Vi besvarar kundmail så snart vi bara hinner men då under kontorstid. När du mailade oss var det sent på kvällen och klockan 8 efterföljande morgon hade vi besvarat ditt mail. Vi har inte heller krävt att du skall återsända varorna med samma logistikpartner som du fick den levererad med, vilket framgår klart och tydligt av våra ordervillkor vid just ångerrätt. Där framgår dessutom att du som kund själv väljer hur du återsänder dina varor, och som du skriver så finns det billigare sätt att återsända varorna än som paket för 140 kr. Du valde ju själv att återsända med frimärken och vi fick returen och godkände den med. Gällande returfraktsedel så framgår detta också att vi numer inte kan tillhandahålla sådana till våra kunder, vilket vi givetvis tycker är väldigt tråkigt. Men när PostNord ändrade sina maxmått på returerna, ja då fanns det inte längre någon bra och billig tjänst att använda oss av med förbetalda fraktetiketter till våra kunder. Vi är inte heller ett jättestort bolag som kan få ner priserna extremt mycket hos de olika logistikpartners som finns. Men oavsett så tar vi åt oss kritiken och arbetar givetvis vidare med att finna någon bra tjänst för att erbjuda förbetald fraktetikett igen.

Skrivet av  Fanny Berglund  - 2018-10-08

Fick den efter 2 dagar så super bra och snabb leverans

Skrivet av  Mari Sonngård  - 2018-10-07

Kom snabbt och fick snabbt besked på att returen var mottagen.

Skrivet av  Sofia Dahl  - 2018-10-07

Kanon!!

Skrivet av  Amrie Hellström  - 2018-10-05

Skrivet av  anna Ekberg  - 2018-09-30

Allt var bra ,varorna kom i tid o packat bra👍

Skrivet av  Maria Andersson  - 2018-09-29

Skrivet av  Florence Bengtsson  - 2018-09-28

Skrivet av  Rawaa Hussein  - 2018-09-25

Skrivet av  Lina Johansson  - 2018-09-23

Skrivet av  ann-louise Dahldahl  - 2018-09-22

Mycket bra köp och snabb leverans :)

Skrivet av  Emma Pallari  - 2018-09-21

Fick packetet i bra tid och förpackningen var bra enligt mig

Skrivet av  karla Rodrigues  - 2018-09-20

Skrivet av  Lida Akbari  - 2018-09-19

Nöjd med kundservice, raskt leverans men bara att kunden får stå själv för retur kostnaden även vid en byta så tycker jag personligen att det är inte så professionellt med tanke på att man har inte möjligheten att prova dem innan så det är inte så konstigt att det kan lätt bli fel på passform/längd.

Majsan svarar - 2018-09-23

Hej. Lite tråkigt att du inte tycker att vi är professionell bara för att vi inte bjuder på fler frakter än vad vi redan gjort när du la din order och dessutom gjorde ditt byte. Vid det tillfället bjöd vi på frakten vid ordertillfället, du sänder sedan tillbaka produkten på din bekostnad vid byte- eller ånger. Sedan har vi sänt ut den nya produkten igen på vår bekostnad. Vi har alltså redan bjudit på två frakter. Gällande storlekarna så finns det storleksguider till nästan alla våra produkter. Det är med hjälp av dessa som man oftast finner rätt storlek redan från början, dock är det inte helt garanterat då vi alla ser olika ut och att just passformen kanske inte heller passar just dig. Är man osäker får man ju alltid kontakta oss så hjälper vi till så gott det går med måttagning etc. Vi tackar dock för din recension och tar till oss kritiken, men tyvärr kan vi inte bjuda på fler frakter då det inte är kostnadseffektivt för små företag.

Skrivet av  Lidija Jovanovic  - 2018-09-18

Inte bra alls

Skrivet av  Louise Bengtsson  - 2018-09-16

Skrivet av  Galina Moiseyev  - 2018-09-15

Mina varorna fick jag i tid och var packat bra!

Skrivet av  Sonja Incirli  - 2018-09-15

Jag fick varorna i tid , packetet var bra packat !

Skrivet av  Ronja Rowler  - 2018-09-14

Bra packat. Fick varorna i tid. Skulle dock vilja slippa betala returfrakten själv.

Skrivet av  Siv Holmgren  - 2018-09-10

Allt gick bra .

Skrivet av  Moa Eriksson  - 2018-09-10

Allt var som det skulle, fick paketet snabbt! Är nöjd!

Skrivet av  Johanna Schreil  - 2018-09-09

Halvintresserade

Skrivet av  BEHNAZ Malekifar  - 2018-09-08

Snabb leverans Fin förpackning Bästa service fick jag när jag kontaktade butiken & behövde hjälp Super nöjd

Skrivet av  weronika Forsberg  - 2018-09-07

Bra packat.

Skrivet av  Likaa Alrubaye  - 2018-09-07

Skrivet av  Ingrid Olofsson  - 2018-09-07

Snabb leverans. Inga problem. Dyrt att returnera

Skrivet av  Marielle Lindström  - 2018-09-04

Skrivet av  Carina Arwehsto  - 2018-09-01

Leveransen var ok.

Skrivet av  Eva Axén  - 2018-08-31

Hoppas på ett svar. Ds

Skrivet av  Ann Britt-Marie Nordström  - 2018-08-31

Kom i tid

Skrivet av  Wurood Al-Rubaye  - 2018-08-31

Skrivet av  Linda Grandin  - 2018-08-31

Snabb leverans

Skrivet av  Anne Loos  - 2018-08-31

Skrivet av  Mattias Willander  - 2018-08-27

Skrivet av  Vivianne Wallinder  - 2018-08-24

Min vara kom i tid och var bra paketerad . Är nöjd kund😊

Skrivet av  Peter Sundström  - 2018-08-24

Skrivet av  Anne Nilsson  - 2018-08-20

Jag har ju haft en trevlig kontakt med kundtjänst då varorna skickades 2 v efter beställningen pga er semester. Jag kom hem 12 dagar efter jag fått besked om att varorna fanns för hämtning. Under denna tid fick jag åtskilliga mejl från er och från utlämningsstället om att hämta paketet o att straffavgift skulle skickas till mig om jag inte hämtade ut o tid. Det gick inte att ordna att paketet skulle ligga ett par dagar till då allt sker digitalt. Mycket tråkigt att hantera detta mitt i min egen semester men jag hämtade det inom de dagar som de låg kvar. Önskade mer flexibilitet mitt i sommaren med allas semestrar. Anne Nilsson

Majsan svarar - 2018-08-22

Hej, Jag kan inte annat än hålla med om att man borde få förlänga liggetiden hos ett ombud om man meddelat att man är på semester, men tyvärr godkänner vare sig PostNord eller DHL detta :( Påminnelse mailen är ju bara en extra service vi ger dig som kund, detta för att undvika onödiga kostnader både för dig som kund och oss som företagare, men vi tar till oss kritiken och jobbar vidare med detta.

Skrivet av  Marielle Anderstedt  - 2018-08-19

Skrivet av  Joakim Nelson  - 2018-08-19

bra leverans

Skrivet av  yvonne rodell  - 2018-08-18

Myckert bra

Skrivet av  Maria Granström  - 2018-08-18

Fick varorna i tid och de var bra förpackat så det kom hem direkt i brevlådan. Jag behövde alltså inte åka och hämta ut paketet.

Skrivet av  Bogöran Edman  - 2018-08-18

Allt mkt Bra!! ☺️

Skrivet av  Gunilla Lindström  - 2018-08-17

Skrivet av  MY Cecilia Arlehed  - 2018-08-17

Helt nöjd med allt👍

Skrivet av  Catarina Andersen  - 2018-08-17

Skrivet av  Yvonne Sinclair Berntsson  - 2018-08-17

Skrivet av  Malin Albano  - 2018-08-17

Skrivet av  JEANETTE ERIKSSON  - 2018-08-17

Bra service och snabb leverans !

Skrivet av  Madelene Berg  - 2018-08-17

Bra packat. Dåligt att det inte finns något telefonnummer att ringa. Omständig retur.

Majsan svarar - 2018-09-23

Tråkigt att du tycker det är krångligt med att returnera varan, detta trots att vi försökt att göra en utförlig och lätt information till våra kunder på baksidan av plocklistan som medföljde paketet. Vi tar till oss kritiken och försöker se över om vi kan göra den bättre. Gällande telefonkundtjänst så kan vi i dagsläget inte erbjuda detta, men vi är rätt så snabba på att besvara mail som vi får från våra kunder.

Skrivet av  Marielle Lindström  - 2018-08-17

Skrivet av  Ebba Sandberg  - 2018-08-17

Paketet kom precis i tid och välpakiterat.

Skrivet av  Tara Alvén  - 2018-08-02

Paketet kom jätte fort... Inget att klaga på...

Skrivet av  Dora Varga Karlsson  - 2018-07-30

Skrivet av  Ida Nyberg  - 2018-07-30

Skrivet av  Camilla Hedvall  - 2018-07-28

Skrivet av  Anna Marie Nielsen  - 2018-07-24

Det gick super fort att få ordern och väldigt bra förpackad.

Skrivet av  Marie Karletorp  - 2018-07-23

Trots problemen ovan fick jag inte returnera Aldrig mer beställa här

Majsan svarar - 2018-07-28

Hej, Det hade inte varit några problem att returnera produkten om du inte hade tagit bort plomberingen på bikinitrosorna. Vi upplyser väldigt tydligt att så inte få ske med den etikett som sitter fast i trosorna med pinsen. Görs detta, ja då finns ingen ångerrätt eller bytesrätt. Anledningen till detta är att det klassas som underkläder och vi säljer endast rena och nya bikinitrosor. Har dessa provats? Ja då är de inte rena och nya längre.

Skrivet av  Ulrika Karlsson  - 2018-07-23

Snabb leverans. Dock väldigt krångligt med att returnera, vilket var ett mycket stort minus. Kommer nog tyvärr ej att beställa härifrån igen.

Majsan svarar - 2018-07-23

Tråkigt att du tycker det är krångligt med att returnera varan, detta trots att vi har utförlig och lätt information till våra kunder på baksidan av plocklistan som medföljde paketet. Denna information finns även på vår hemsida.

Skrivet av  Elvedina Spahovic  - 2018-07-22

Ja

Skrivet av  Jonna Embretsen  - 2018-07-20

Skrivet av  Mimmi Strandgren  - 2018-07-14

Fick paket i tid. Okej packat.

Skrivet av  ulrika Lindberg  - 2018-07-13

bra packat snabb leverans 🙏🙏💞

Skrivet av  Samantha Böcker  - 2018-07-13

Skrivet av  Julia Söderström  - 2018-07-07

Skrivet av  Camilla Andersson  - 2018-07-06

Skrivet av  michaela lindell  - 2018-07-06

Dåligt, då de inte står hur man ska returnera varor, sitter nu med två likadana tröjor i onödan.

Majsan svarar - 2018-07-06

Tråkigt att du inte läst informationen som finns på baksidan av din plocklista som medföljde paketet. Där har du en utförlig information i steg för steg hur du gör. Det är också lätt att kontakta oss via mail om man har frågor. Vår mailadress framgår av all skriftlig information du fått ifrån oss. Både vår mailadress och returinformation framgår på vår hemsida.

Skrivet av  Johanna Ahlsund  - 2018-07-06

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Michael Elmér  - 2018-07-06

Varorna kom inte i tid tyvärr.

Majsan svarar - 2018-07-06

Vi beklagar verkligen för den längre leveranstiden med ditt paket men eftersom nationaldagen numer är röd så passade vi på att stänga även torsdag och fredag. Normalt sett brukar man ha sin vara inom 1-2 arbetsdagar från det att det sänds ifrån oss vilket brukar vara samma, eller nästkommande vardag efter lagd order.

Skrivet av  Eva Johansson  - 2018-06-26

Snabb leverans väldigt bra

Skrivet av  Stephanie Watson  - 2018-06-25

Allting va bra.

Skrivet av  Madeleine Linder  - 2018-06-25

Skrivet av  Mikael Andersson  - 2018-06-25

Snabb leverans.

Skrivet av  Beatrice Svensson  - 2018-06-24

Skrivet av  Sara Nsouli  - 2018-06-21