Midjekorsett Jezebel (S)

599.00 kr
9292

Snygg midjekorsett i denimväv och 24 metallspiralfjädrar och skenor

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Midjekorsett Jezebel

Midjekorsett tillverkad i högkvalitativ denimväv, smal passorm och hela 24 metallspiralfjädrar och metallskenor runt om för bättre hållning. Just på grund av de många metallspiralfjärdrarna så ger den dig en bättre hållning och en önskad timglasfigur med hjälp av de kraftiga banden i ryggen.

Midjekorsetten har en rygglapp på insidan på ungefär 11 cm som döljer öppningen i ryggen om du skulle välja en korsett som då ger en stor öppning i rygg. Framtill är det traditionsenlig dragkedja. Denna kan vara lite trög i början men ju mer du använder den desto lättare går det att dra upp och ner den. Till midjekorsetten ingår ett par matchande stringtrosor.

Korsetten går att använda till vardags, midjeträning, waist training, shaper, tight lacing etc. Dock bör du tänka på att eftersom korsetten har en dragkedja får du inte utsätta den för allt för stor påfrestning. Risk finns då att den kan gå sönder.

Tillverkad av 82% spandex och 18% nylon

Längd på framsidan: Ca 30 cm

Storlek Midja
Höft Byst
S 62 - 65 80 - 84 66 - 71
M 66 - 69 85 - 90 72 - 73
L 70 - 73 91 - 94 74 - 79
XL 74 - 77 95 - 99 80 - 83
2XL 78 - 81 100 - 104 84 - 89

Tänk på att storleksguiden endast är en fingervisning om vilken storlek som passar just dig. Skillnad kan finnas mellan 1-3 centimeter. Alla mått anges i centimeter

 
Midjeträning?
Vid midjeträning skall du helst välja en korsett som är ca 5 cm mindre än ditt midjemått. Midjemåttet får du fram med att måtta ca 1 cm ovanför naveln där midjan är som smalast. Är du osäker på storleken? Kontakta oss då så kontrollmäter vi korsetten åt dig
 
Mellan två storlekar?
På korsetter kan man säga att det är midjan som är den "stora" avgörande faktorn på vilken storlek man skall välja. Oftast är det personens smak och tycke som också avgör storleksvalet.

Vill man ha en stor öppning i ryggen och kunna dra åt den rejält så skall man välja den mindre storleken, vill man däremot att den sitter mer "löst" och ha en mindre öppning i ryggen väljer man den större storleken.
Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: