Neoprentopp - FYND (2XL)

50.00 kr
159.00 kr
8775

Neoprentopp

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Neoprentopp - FYND

Vrängbar neoprentopp vilket gör att du kan antingen ha den helsvart eller helgul. Toppen är inte speciellt stretchig men den smiter åt när du använder den och ger dig ökad kroppstemperatur under användning. Själva materialet i sig gör att man svettas extra mycket och passar utmärkt till träning, trots detta så blir du inte svettig på utsidan. Toppen är designad i USA men tillverkad i China.

Tillverkad av Neopren, polyester och nylon

Tänk dock på att dessa inte gör underverk utan givetvis måste man, för att gå ner i vikt, förändra sin livsstil med motion och kost.

 

FYNDVARA!

OBS! Säljs tillfälligt i butiken då en söm släppt nertill. Dessutom ser vissa sömmar inte alls bra ut men inget av detta påverkar toppens användning. Sömmen nertill bör man dock fästa så att inte kantbandet släpper.

Se bilder för mer info

INGEN REKLAMATIONSRÄTT finns gällande sömmarna, därav det kraftigt reducerade priset. För den händige är det lätt att sy om sömmen. Trots detta så är det absolut inget fel på den och påverkar vare sig dess användning eller utseende men vi kan inte sälja dom till ordinarie pris.

Storlek Byst
2XL 90 - 95
3XL  95 - 100
 

OBS! Alla mått är i centimeter om inget annat anges.
 

Tänk även på att måttabellen är endast en fingervisning och kan användas för att finna den storleken som passar just dig. Beroende på hur du mäter dig så kan skillnaden vara mellan 1-3 centimeter.

Tipsa

Egenskaper

Färg
Gul
Färg
Svart
Modell
Överdelar
Storlek
2XL

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också